Facebook Feed


Edlir Edlirjam Ravoniku shared a link to the group: Vintage Radio 88.1 FM. ...

View on Facebook

TELEKOM ... ...

Ora smart MyKid për fëmijë, ekskluzivisht nga Telekom. Tashmë me 39% ulje për vetëm 6,000 lekë, vetëm online! Blijeni këtu dhe vjen në shtëpinë tuaj brenda 48 orëve: www.telekom.com.al/product/ora-mykid/91102721/ Kontrolloni vendndodhjen e tyre dhe flisni me fëmijët tuaj, në çdo moment. E ardhmja është këtu 🙂 #smartwatch #telekom

View on Facebook

Ardian Tragaj Piktor shared Ardian Tragaj - Artist's post to the group: Vintage Radio 88.1 FM. ...

?! Author: Ardian Tragaj Acrylic in canvas 50x80

View on Facebook

Muhamet Shala shared VOA - Zëri i Amerikës's Ditari to the group: Vintage Radio 88.1 FM. ...

Emisioni televiziv i Zërit të Amerikës Ditari, transmetohet çdo ditë në orën 18:00.

View on Facebook

Çdo darke prej ores 20:00 deri ne oren 08:00,
Antenne Bayern live ne 88.1 fm.
Enjoy the Bayern Enjoy the Hits.
...

View on Facebook

Ardian Tragaj Piktor shared Ardian Tragaj - Artist's post to the group: Vintage Radio 88.1 FM. ...

?! Author: Ardian Tragaj Acrylic in canvas 50x80

View on Facebook