Programi


Ja disa prej emisioneve me te degjuara qe Vintage Radio transmeton per degjuesit tane:
Edicioni i lajmeve në oraret prej orës 06:30, 07:30, 8:30 e kështu me radhë deri në orën 17:30
Emisioni “Ora e jonë është 12-të”, me Kllounin Erind, çdo të dielë, prej orës 16:00
Emisioni “Its time for Youtube”, me Xhesica Pro, çdo të hënë, ora 17:00
Emisioni “We are young”, me Klitin dhe Klodin, çdo të mërkurë, ora 18:30 – 20:00
Emisioni “Fundjava fillon të enjten”, me Armando Lohja, çdo të enjtë, ora 20:00 – 24:00
Emisioni “Lule Borë”, me Klitin dhe Klodin, çdo të dielë, ora 10:00 – 12:00

Emisionet ritransmetohen në orare të ndryshme gjatë javës.