Reklama


 

Reklama juaj ne Vintage Radio

tarifa te pabesueshme

Nese doni qe reklama juaj te degjohet nga mijera degjues nga zona e Shkodres-Lezhes-Koplikut si dhe nga mijera degjues online nga e gjithe bota, Kontaktoni me ne.

Keni reklamin e gatshem ?

Nuk eshte problem ne prodhojme reklama si dhe ju mundesojme qe reklama juaj e gatshme te degjohet ne kanalet tona.